Terras

Tarieven, gastenboek, beschikbaarheid en reserveren via Micazu.nl

Terras

Vanaf ons overdekt terras met een uitschuifbare tuintafel met 6 stoelen en 2 ligbedden, hebt u een prachtig uitzicht over de bergen en de zee. Ook kijkt u op het gezamenlijke zwembad. Dit zwembad heeft naast een diep gedeelte ook een ondiep peuterbad. Verder is er een lig-speelweide aanwezig evenals douches. In ons huis staan een paar stoeltjes en een parasol, om mee te nemen naar het zwembad ( of naar de zee). Voor het terras hebben we een tuin met gazon. Vanaf het terras en vanuit onze tuin kunt u de kinderen goed in de gaten houden als ze in het zwembad zijn. Ook kunt u rechtstreeks vanuit onze tuin via een veilige en afsluitbare trap naar beneden naar het zwembad toe.

De omgeving van het huis is zeer groen met veel bomen, planten en gazon. Iets wat je aan de Spaanse costa niet veel in die mate tegenkomt bij (vakantie)woningen.
Het terras is het gehele jaar door gunstig gelegen. In de zomer, bij hoogstaande zon, is het terras heerlijk schaduwrijk en kunt u in de tuin in de zon liggen. In voor- en najaar en in de winter, bij laagstaande zon, schijnt de zon vanaf de late ochtend tot zonsondergang heerlijk op het terras. Hier hebt u ook nauwelijks hinder van mogelijke wind.

Op het terras hebt veel privacy. Ook zijn de coniferen zijn inmiddels manshoog zodat ook in de tuin zelf voldoende privacy is

Zwembad en tuin worden bijna dagelijks uitstekend schoongemaakt. en onderhouden.

 

 

Reacties zijn gesloten.