Terras

Tarieven, gastenboek, beschikbaarheid en reserveren via Micazu.nl

Terras en tuin

Vanaf ons deels overdekt en beschut terras op het zuiden, heeft u een prachtig uitzicht over de de zee, de bergen en Benidorm. Ook kijkt u op de gezamenlijke zwembaden. Er is een diep zwembad en daarnaast ligt een ondiep peuterbad. Verder is er een lig-speelweide aanwezig evenals douches. In ons huis staan een paar stoeltjes en een parasol, om mee te nemen naar het zwembad ( of naar de zee). Rondom ons huis ligt een tuin met gazon, een ideale speelplek voor jonge kinderen! Vanaf het terras en vanuit onze tuin kunt u uw kinderen goed in de gaten houden als ze in of rond het zwembad aan het spelen zijn .

Het terras maar ook de tuin is het gehele jaar door gunstig gelegen. In de zomer, bij hoogstaande zon, is het terras heerlijk schaduwrijk en kunt u in de tuin in de zon liggen. In voor- en najaar en in de winter, bij laagstaande zon, schijnt de zon vanaf de vroege ochtend tot in de middag heerlijk op het terras. In de tuin kunt u de hele dag of in de schaduw of in de zon zitten.
Aan de achterkant van het huis, bij de keuken, is een klein overdekt terras waar u heerlijk kunt ontbijten in de ochtendzon of waar u ‘s middags in de schaduw kunt zitten.

Het gedeeltelijk overdekte terras is zoals te zien is op een van de foto’s, voorzien van een luifel aan de voorkant en een verticale luifel aan de zijkant van het terras. Dit geeft nog meer confort in zomer en winter.

Daarnaast heeft de masterbedroom een balkonterras met overdag mooie uitzichten over de zee en ‘s avonds over de verlichte stad.

 

Reacties zijn gesloten.