Woonkamer

Tarieven, gastenboek, beschikbaarheid en reserveren via Micazu.nl

Woonkamer

Onze lichte en zonnige woonkamer is gezellig en praktisch ingericht en bestaat uit een zithoek en een eethoek.
De zithoek bestaat uit een grote 3-zitsbank die gemakkelijk omgebouwd kan worden tot een ruim 2-persoonsbed van 160×200 cm. Daarnaast staan er 2 fauteuils die tevens als eetkamerstoel gebruikt kunnen worden.
Op het wandmeubel staat een flatscreen HD-TV met o.a. Nederlandse zenders. Google chromecast is beschikbaar. Tevens vindt u daar een geluidszuil met radio, iPod- en audioaansluiting en een DVD-speler. In de kast liggen diverse spelletjes voor de kinderen.
De eethoek bestaat uit een ronde tafel met 4 stoelen. De tafel is uitschuifbaar zodat er nog enkele stoelen bij te plaatsen zijn zodat u met meerderen kunt eten. Ook een kinderstoel is aanwezig.
Vanuit de woonkamer hebt u fraaie uitzichten over zee, het fantastische zwembad en de bergen en kunt u direct via een grote schuifpui het terras op en de ruime tuin in.
 
Omdat er beneden een slaapbank is kan bij gebruik hiervan toch volledige privacy worden bereikt omdat er beneden ook een badkamer is. Dus bij maximale bezetting van het huis heeft iedere slaapkamer een eigen badkamer.

nextgen

 

Reacties zijn gesloten.